Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Fortifikationsverket

Avtalshandläggare

ANSÖKAN SENAST: SÖNDAG DEN 4 AUGUSTI 2019

Ort:

Uppsala, Uppsala län

Anställningsform:

TillsvidareanställningOm Fortifikationsverket
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!


Vi erbjuder
 
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi en avtalshandläggare till Uppsala som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som avtalshandläggare verkar du som specialiststöd till framförallt våra förvaltare avseende avtals- och fastighetsrättsliga frågor, upprättande av hyresavtal, arrenden, servitut och övriga nyttjanderätter. Du genomför även rättsutredningar, förhandlar med markägare, ansöker om lantmäteriförrättningar m.m. Tjänsten innebär att du kommunicerar både internt och externt med andra myndigheter, kommuner, privatpersoner och företag. Resor ingår i tjänsten.


Kvalifikationer 
Vi söker dig som har juristexamen alternativt annan utbildning som myndigheten bedömer likvärdig. Du har även mycket goda kunskaper i svenska. Körkort klass B är ett krav.


Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet inom området av arbete i offentlig förvaltning. Det är även meriterande med verksamhetskunskap från Försvarsmakten.


Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du självgående, noggrann och strukturerad. I rollen är det viktigt att du är pålitlig och ansvarstagande med hög integritet och en god samarbets- och kommunikationsförmåga.


Anställningsvillkor
 
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.


Kontaktpersoner
 
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta regionchef Jan-Olov Hedqvist, tfn 010- 44 44 243 eller HR-specialist Jeanett Klingtoft, tfn 010-44 44 195.


Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
 
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.


Fackliga representanter
 
Eric Bergman, Ledarna 
Tommy Eriksson, SEKO 
Karin Alm, SACO 
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000


Ansökan
 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-08-04. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Ansök nu

 

 

Annonser

; ;