Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Fasticon Kompetens

Redovisningsansvarig

AB Folkets Hus har god tillväxt och får under 2020 nya kunder och utökad volym i befintliga uppdrag. Bolaget har fokus på att arbeta med hållbarhet i alla delar av verksamheten. Här har man stora möjligheter att utvecklas med bolaget. Våra kärnvärden är att vi är professionella och bemöter alla med respekt, kunnande och engagemang.Erfaren redovisningsansvarig till fastighetsbolag i Stockholm City

Är du mycket kunnig inom fastighetsekonomi och vill utmanas i rollen som redovisningsansvarig? 
 Trivs du i en miljö som präglas av tillväxt, variation och utveckling? Då vill vi gärna få din ansökan!

Vi är ett sammansvetsat och tight team på ekonomiavdelningen och vi sitter i vackra och trivsamma lokaler i Stockholm City. Tjänsten rapporterar till Ekonomichefen.


Om tjänsten

Du ansvarar tillsammans med 3 kollegor för redovisningsarbetet inom den externa förvaltningen. Du är operativt ansvarig där du leder dina kollegor i det löpande arbetet och bistår gruppen med dina goda kunskaper inom just fastighetsekonomi. Du är också delaktig vid nya kunduppdrag, offerter och övertagandeprocessen.

• Månads-/årsbokslut samt revisionsförberedelser och årsredovisningar
• Prognos- och budgetarbete
• Deklarationer: inkomst- och fastighetstaxering
• Moms- och skattefrågor för externa förvaltningsuppdrag
• K3 Komponentredovisning
• Deltar i kundmöten vid rapportering av resultat, prognoser, budget, investeringar


Din bakgrund  

Vi söker dig som är utbildad ekonom med flera års erfarenhet av liknande roll. Du har mycket goda kunskaper inom redovisning och inom fastighetsekonomi och är självständig i alla delar i rollen. Du har goda kunskaper i svenska språket och mycket god vana av systemlösningar.

Du trivs mycket bra i en ansvarsfull roll och där du får arbeta brett med ekonomi och vara en stöttepelare för dina kollegor och andra i organisationen. Ditt hjärta klappar lite extra för fastighetsekonomi och du vill bidra med dina kunskaper till kollegorna. Du är kundorienterad och arbetar strukturerat med stor noggrannhet. Du har en god förmåga att driva arbetet framåt och är analytisk och lösningsorienterad.   

  
Ansökan

I denna rekrytering samarbetar AB Folkets Hus i Stockholm med Fasticon Kompetens AB. 
För att söka tjänsten, registrera ditt cv på 
www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 4 mars 2020. 
Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073 415 43 13 
mia.olsson@fasticon.se eller kandidatansvarig Emma Kristofersson, emma.kristofersson@fasticon.se.


Om AB Folkets Hus i Stockholm

Affärsidé

AB Folkets Hus Stockholm utvecklar, förädlar och förvaltar fastigheter i Stockholm city genom egna fastighetsinnehav samt externa drift- och förvaltningsuppdrag.

Mission
AB Folkets Hus i Stockholm skall utveckla attraktiva fastigheter och mötesplatser för att på så vis bidra till en hållbar samhällsutveckling baserad på mångfald, demokrati och alla människors lika värde.

Vision

AB Folkets Hus i Stockholms vision är att på ett hållbart sätt utveckla hela området runt Norra Bantorget till den främsta mötesplatsen i Stockholm för möten, arbete, kultur, nöjen och upplevelser.

Målgrupp

AB Folkets Hus i Stockholm vänder sig i första hand till företag och hyresgäster inom besöksnäringen och kultursektorn samt till fastigheter som ägs av fackföreningsrörelsen avseende extern förvaltning och drift.

Kundlöfte

Vårt engagemang och vår vilja att ständigt utvecklas gör oss till en fastighetsförvaltare att lita på, inspireras av och växa med.

Kundanpassad och kostnadseffektiv förvaltning för våra externa kunder.
Vi erbjuder en utvecklad affärsmodell för en aktiv, kompetent och effektiv fastighetsförvaltning. Vi arbetar nära våra kunder och skall vara en kompetent samarbetspartner till dessa.

Helhetslösning.

Vi erbjuder en högkvalitativ helhetslösning för både drift och förvaltning så väl ekonomisk som teknisk. Genom att erbjuda en professionell drift, förvaltning och projektledning till våra kunder får dessa mer tid till sin egen verksamhet och kan fokusera på att uppnå sina egna mål.


Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på 
www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.seBranschkategori

Fastighet

Bransch

Redovisning


    
Om denna position

Arbetsgivare

AB Folket Hus i Stockholm

Drottninggatan 71 B

111 36 STOCKHOLM

Tillträde

Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Redovisningsansvarig

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1


Ansök nu

Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens »

Annonser

; ;