Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Byggcheferna
 • Karriärjobb
 • Kollega
 • St
Fasticon Kompetens

Projektledare nyproduktion

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!



Vi erbjuder ett intressant jobb som projektledare nyproduktion!


Tjänsten 

I arbetet som projektledare deltar du i hela byggprocessen, från tidiga idéskisser fram till inflyttning. Arbetet är självständigt och utvecklande och du befinner dig i en expansiv och stimulerande miljö. Du kommer att jobba med byggandet av både hyresrätter och bostadsrätter och samtliga våra koncept. Du leder det interna projektteamet, har ett nära samarbete med marknad, sälj och förvaltning samt kontakt med våra kunder. Arbetet innefattar mer specifikt att:

 • Ansvara för och självständigt driva nyproduktionsprojekt
 • Framtagande av förstudier och kalkyler
 • Leda projekteringsarbetet
 • Upprätta förfrågningsunderlag och entreprenadhandlingar
 • Handla upp och följa upp projektörer och byggentreprenader
 • Ansvara för projekt- och byggledning
 • Överlämna till Riksbyggens förvaltningsorganisation

Som projektledare ansvarar du självklart för att projekten håller uppställda marknads-, tids-, ekonomi- och kvalitetsramar. Du är även kontaktperson gentemot kunder, myndigheter och leverantörer.


Du ingår i ett team med åtta projektledarkollegor och din arbetsplats är på vårt kontor i Malmö. De projekt du kommer att arbeta med finns i Malmö, Lund, Vellinge och Lomma kommun. Tjänsten kräver att du har körkort för personbil.



Din erfarenhet och kompetens

Du har ett par års erfarenhet som projektledare. Är några av de åren i rollen som konsult eller hos ett entreprenörsföretag är det mycket meriterande. Du behöver också ha erfarenhet av att jobba med nyproduktion samt ha kunskaper och erfarenhet av projekteringsleding, upphandling och inköp. Har du tidigare arbetat med bostadsrätter är det positivt – om inte, då får du utbildning i det här hos oss. Du behöver också vara bra på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska då det är en viktig del i jobbet.


Du är civilingenjör eller har annan likvärdig högskoleutbildning inom bygg.


Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt, är ansvarstagande och är bra på att arbeta med många olika parter. Du ska ha förmågan att se och möta kunders behov samt att agera affärsmässigt. Det är även viktigt att du har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog och att kunna informera på ett tydligt sätt.


Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en stryka.



Vi erbjuder dig

Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För att trivas bör du dela dessa grundläggande värderingar som bygger på samhällsutveckling, att sätta människor i centrum och att verka för en hållbar utveckling. Förtroende, samarbete, engagemang och ansvarstagande är hörnstenarna i Riksbyggens syn på medarbetarskap.


Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt och samarbetsorienterat arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att vara med och påverka. Riksbyggen erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter internt.



Ansökan

Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Riksbyggen med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på 
www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/sök jobb, eller via ansöksknappen.


Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag är den 23 augusti 2019. 


Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 070 - 989 50 13.

 


Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se



Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Riksbyggen Malmö/Lund

Hyllie Allé 33

Malmö

Hemsida

www.riksbyggen.se

Tidsfrist

2019-08-23

Arbetsplats

Malmö

Titel

Projektledare nyproduktion

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens »

Liknande jobb Projektledare nyproduktion

Annonser

; ;