Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Byggcheferna
 • Karriärjobb
 • Kollega
 • St
Fasticon Kompetens

Förvaltare

Arwidsro bygger livsmiljöer som ska ha långsiktig kvalitet och få människor att må bra. VI SKAPAR BESTÅENDE LIVSMILJÖER. Det är att leva som vi lär, från då till nu och in i den framtid som vi värnar om.Vi utvecklar fastigheter som skapar en helhet. Vi vågar utmana konsensus, se helheten och drivs av att ta fastighetsutveckling till nästa steg. Drivna av vår inre kompass förverkligar vi våra idéer och visioner. 

Har du flera års erfarenhet av förvaltning? Vill du arbeta i en entreprenörsdriven verksamhet med passionerade medarbetare som månar om att förvalta och utveckla fastigheter på ett hållbart och kvalitetsmässigt sätt? Drivs du av att påverka och känner du dig hemma i ett mindre bolag med korta beslutsvägar och ambition att göra skillnad? Då kanske du är vår nya Förvaltare som tillsammans med oss kommer vara delaktig i den fortsatta utvecklingen inom Arwidsro.

Vår historia går långt tillbaka. Arwidsro grundades 1979 av lanthandlarsonen Per Arwidsson, som redan då var en nyfiken och skarp entreprenör med känsla för såväl affärer som långsiktig utveckling. Med starka värderingar i grunden, befinner vi oss nu på en spännande förändringsresa med höga ambitioner. Vi har kommit en bra bit på väg, men för att ytterligare möta vår föränderliga omvärld och våra kunders behov behöver vi nu utöka vårt team med en senior förvaltare. Vi söker därför en erfaren förvaltare, gärna med bakgrund inom etableringssidan, med placering i Stockholm.

Tjänsten

Verksamheten handlar om att förvalta och utveckla handelsfastigheter, handelsplatser, mindre köpcenter och samhällsfastigheter. Som förvaltare ansvarar du för ca 10 fastigheter, handelsfastigheter inom dagligvaruhandel och vardagsnära tjänster.  Den viktigaste uppgiften är att tillsammans med övriga i teamet förvalta fastigheterna och leverera en hög servicegrad som andas kvalitet och lyhördhet för kundens behov. Fastigheterna finns geografiskt runt om i Sverige. Du ingår i ett förvaltarteam som utgörs av en fastighetschef, en teknisk förvaltare, en fastighetscontroller och en förvaltare. Rapportering sker till fastighetschefen. På kontoret, i centrala Stockholm, arbetar ca 15 medarbetare.

En spännande tjänst där du tillsammans med övriga i förvaltarteamet blir en del av Arwidsros satsning och utveckling framåt.

Resor förekommer några dagar/månad.   

Arbetsuppgifter

 •  Ansvara för den juridiska och ekonomiska förvaltningen av fastigheterna
 • Viss teknisk förvaltning kan förekomma
 • Löpande kontakt med hyresgäster och kunder, befintliga som nya
 • Kontraktsförvaltning
 • Hyresgästförhandlingar
 • Avtalsfrågor, tecknande av nya avtal
 • Ansvarig för hela uthyrningsprocessen
 • Hantera och skriva hyresofferter, anbud
 • Leda mindre ombyggnadsprojekt samt hantera kostnader och anpassningar vid ombyggnad
 • Samarbeta med och leda konsulter/samverkanspartner vid t ex uthyrning, ombyggnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat minst 5-7 år som förvaltare. Din utbildningsbakgrund är högskolestudier inom framförallt fastighetsförvaltning, juridik, ekonomi, eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Det är en fördel om du har erfarenhet från etableringssidan och att du även har arbetat på ett mindre bolag. Det är viktigt att du har kunskap och förståelse för hela uthyrningsprocessen. Du bör också ha erfarenhet av att leda mindre ombyggnadsprojekt, förstå vad som krävs för att anpassa en lokal, göra ekonomiska avvägningar och tidigt i processen förstå hur avkastningen blir. Då vår förändringsresa har stort fokus på digitalisering ser vi att du har ett modernt arbetssätt med intresse för och erfarenhet av att arbeta digitalt. Har du dessutom arbetat tidigare i ett företag med fokus på hållbarhet och gröna fastigheter så är det meriterande.

Personliga egenskaper vi värdesätter

För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående och tar ansvar för ditt resultat. Din kommunikation är tydlig och du är duktig på att säkerställa att ditt budskap går fram och att förväntningar är klara samt att du följer upp resultat på ett naturligt sätt. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar, att agera omdömesgillt vid beslut och uttalanden. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt där du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete. Du trivs som teamplayer och arbetar bra tillsammans med såväl kollegor som samarbetspartners och våra kunder. Här delar vi med oss till varandra av vår kompetens och ser då gärna att du är en sådan person som tycker om att kontinuerligt fylla på med kunskap och naturligt dela med dig av den till andra. Självklart tycker du som vi att det är oerhört angeläget och spännande att få vara delaktig i ett företag som månar om att skapa bestående livsmiljöer där hållbarhet, långsiktighet och kvalitet får människor att må bra.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett jobb i ett humant företag, med stark värdegrund och kompetenta passionerade medarbetare som bryr sig om varandra. Vill du vara med på en tillväxtresa med höga ambitioner så är det här du ska vara.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Arwidsro med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi ser gärna att du ansöker senast 23/1, urval och intervjuer sker dock löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Susanne Bryhn, Fasticon Kompetens 070-531 34 25, susanne.bryhn@fasticonkompetens.se

 

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens »

Liknande jobb Förvaltare

Veckans jobb

Annonser

; ;