Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Fasticon Kompetens

Förvaltare

Fastpartner är ett svenskt börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna fastigheter. Vi har ett fastighetsbestånd, på över 1,4 miljoner kvm och vårt fokus är främst kommersiella fastigheter. I beståndet ingår produktion, lager, logistik, kontor, butiker och samhällsfastigheter såsom köpcentrum samt bostäder.

Genom att vi aktivt förvaltar våra egna fastigheter skapar vi tillsammans med hyresgästerna gemensamma fastighets- och lokallösningar vilket är en av våra framgångsfaktorer. Våra ledord är enkelt, engagerat och nära. Vi strävar efter snabbhet i beslut och information samt entusiasm i att skapa marknadens absolut främsta fastighetslösningar.Rollen som förvaltare på Fastpartner
Som fastighetsförvaltare på Fastpartner är kunden och fastigheterna alltid i fokus. I tjänsten kommer du ansvara för kontors-, handel- och samhällsfastigheter i nordvästra Stockholm. Rollen innebär ett totalansvar för beståndet och du arbetsleder också drifttekniker.

Du kommer arbeta i ett team med områdeschef, förvaltare och drifttekniker med vilka du kommer ha ett mycket nära samarbete och dialog. Du utgår från Fastpartners lokalkontor i Spånga/Lunda och rapporterar till områdeschefen. Du kommer också att ha kontakt med samarbetspartners och myndigheter. För att sammanfatta det – rollen är mycket bred och omväxlande.

Arbetsuppgifter:

• Totalförvaltning med ansvar för intäkter, kostnader, projekt, ekonomi, hyresjuridik och administration.
• Uthyrning av lokaler.
• Skapa och bibehålla goda relationer med befintliga hyresgäster.
• Ansvar för den löpande och planerade förvaltningen där ditt fokus är att säkerställa fastigheternas goda standard.
• Planera, upphandla och genomföra hyresgästanpassningar .
• Ansvar för kvalitet, hållbarhet, projektbudget och tidplan.
• Arbetsleda drifttekniker.
• Ansvara för fastighetsutvecklingsplan.            


Din profil

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker efter en person som med en hög social kompetens. Du är lösningsfokuserad och trygg i rollen som förvaltare. Vidare har du ett starkt engagemang i ditt arbete och uppträder affärsmässigt i alla situationer. Vi tror att du är en relationsskapande och lyhörd person som har lätt att ta människor. Vidare ser vi att du inspireras av utmaningar och har en strävan efter att både utveckla dig själv och ditt område inom din yrkesroll.

Du har en eftergymnasial utbildning och har arbetat med fastighetsförvaltning under ett antal år. För att bli framgångsrik i rollen krävs att du tar ett helhetsansvar, är affärsmässig och därigenom utvecklar värdet i det bestånd du är ansvarig för. Du är kunnig inom fastighetsteknik och trygg i alla delar av fastighetsförvaltning.

Har du tidigare arbetat med centrumlokaler samt arbetsledning är det meriterande.

B-Körkort är ett krav.


Vad Fastpartner kan erbjuda dig

Det som kännetecknar Fastpartner är den starka drivkraften att utvecklas i arbetet och entreprenörsandan. Framgångsfaktorn är den kunskap som delas med varandra, arbetsglädje och ett öppet arbetsklimat. Som förvaltare hos Fastpartner har du stor möjlighet att själv påverka ditt arbete.

Fastpartner är en långsiktig aktör inom fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling med en platt organisation och korta beslutsvägar. Utöver det erbjuder de ett fördelaktigt förmånspaket och tillämpar kollektivavtal.


Hur du söker rollen

Om du tycker att tjänsten som förvaltare låter som ett naturligt steg vidare i din karriär så skicka in din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Fastpartner med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på 
www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 18 oktober 2020. 

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson, 
mia.olsson@fasticon.se eller på 073-414 43 13.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater.

Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på 
www.fasticon.se.och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se


Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning


    
Om denna position

Arbetsgivare

Fastpartner AB

Domnarvsgatan 2d

163 53 Spånga

Hemsida

www.fastpartner.se/

 Facebook

LinkedIn

Tillträde

Enligt överenskommelse

Titel

Förvaltare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1Ansök nu

 

Annonser

; ;