Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Fasticon Kompetens

Drifttekniker

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision - Alla vill leva i vår stad.


Drifttekniker till Atrium Ljungberg i Sickla

Det händer mycket hos Atrium Ljungberg och inte minst i Sickla där flera spännande projekt pågår. Vi söker därför drifttekniker till vårt förvaltningsteam som tillsammans ansvarar för den löpande driften av våra kommersiella fastigheter i Sickla och Sickla köpkvarter.

Vi är en långsiktig fastighetsägare där innovativt tänkande och pålitlighet genomsyrar den dagliga verksamheten. Det innebär att du i rollen som drifttekniker hos oss får ett varierat och fritt arbete med inriktning på fastighetsteknik och service. I nära samarbete med andra drifttekniker, fastighetsskötare, teknisk förvaltare och fastighetschef arbetar du för att säkerställa att våra fastigheter förvaltas på bästa sätt och att vi levererar bästa tänkbara service. Du kommer arbeta både självständigt och i team där du hjälper dina kollegor där det behövs.
 

Arbetsuppgifter

• Arbeta aktivt med energi- och driftoptimering
• Arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar
• Arbeta med tekniska installationer inom styr- och reglerteknik, el, lås, data, telefon, elbelysning, och brand
• Bidra med information för planerat underhåll
• Beställningar av mindre entreprenadarbeten
• Daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners
 

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat med fastighetsdrift i några år och har erfarenhet av olika fastighetssystem samt felsökning och reparationer av tekniska installationer såsom ventilation, värme, el samt styr/regler. Har du arbetat med kommersiella och mer tekniskt komplexa fastigheter är det meriterande likväl som att du har erfarenhet av SBA, är godkänd anläggningsskötare och certifierad inom sprinkler.
 

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Atrium Ljungberg med Fasticon. Du söker jobbet på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Selmeryd på elin.selmeryd@fasticon.se eller
0709-89 50 14.
 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se 


Nyckelord

Drifttekniker

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Drift


    
Om denna position

Arbetsgivare

Atrium Ljungberg AB

Smedjegatan 2 C

131 54 NACKA

Hemsida

www.atriumljungberg.se

Arbetsplats

Sickla

Titel

Drifttekniker

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

2Ansök nu 

 

Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens »

Liknande jobb Drifttekniker

Annonser

; ;