Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
ExpanderaMera

Arbetsledare inom Anläggning

Arbetsgivare

ExpanderaMera

Ort

Stockholm

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-07-19


ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.


Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.


ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.


Läs mer på 
www.expanderamera.se.


ExpanderaMera söker till en av våra kunder en arbetsledare för omgående start. Vår kund är ett stort bygg- och anläggningsföretag som bedriver olika typer av anläggningsprojekt.

Din huvudsakliga arbetsuppgift som arbetsledare / produktionsledare kommer vara att leda och planera arbetet inom tilldelade projekt. I rollen som arbetsledare ingår även ansvar för arbetsledning, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer.

För att trivas i rollen som arbetsledare /produktionsledare tror vi att du är en positiv och engagerad person som brinner för rollen som ledare. Du tycker om att strukturera arbetet och de har förmågan att få din omgivning med dig.

Vi tror att du är en erfaren arbetsledare som snabbt kan sätta dig in i ett projekt.

Vi på ExpanderaMera eftersträvar mångfald och jämställdhet. Eftersom vi idag är fler män ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan till paula@expanderamera.se
Ansök nu

 


 

Liknande jobb Arbetsledare inom Anläggning

Annonser

; ;