Vi är intresserade av dig som chef!

Hur vill du ändra Sveriges framtid?

Trender som digitalisering och globalisering påverkar inte bara tekniska kompetenser och know-how som vi behöver i framtiden. De revolutionerar också vår förståelse för ledarskap och samarbeten. På Siemens arbetar vi med innovation som förbättrar livet för samhället, våra kunder och våra medarbetare. Om du är en chef med ett tekniskt intresse kan du hjälpa till med att förändra vårt land till det bättre.

 

Innovation är vår drivkraft

Fiffighet, skicklighet, påhittighet, sinnrikhet, fyndighet, klurighet, smartness eller som någon sa – ”ingenjörande” är olika ord för samma sak, nämligen den röda tråd som gått genom de lösningar för elektrifiering, automation och digitalisering som utgör Siemens historia - och blir vår framtid.

 

”På Siemens är inte tanken att du ska stå still, utan att du hela tiden ska utvecklas” Khaldon Hindi, controller och chef

     

Ledarskap på Siemens

På Siemens behöver vi inspirerande ledare som kan leda sig själva, andra och affären. Vi vill att du är bra på att skapa och upprätthålla förtroendefulla relationer. Som ledare utvecklar och stärker du dina medarbetare, ditt team och vår organisation genom ett förhållningssätt som är baserat på ömsesidig respekt och ansvarstagande.

Du engagerar dig i samarbeten och ser fördelar med mångfald. 

 

Om Siemens:

Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalitet i mer än 165 år. Vi är 348 000 anställda i världen och är verksamma i mer än 200 länder, med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering.

I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och har cirka
4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Upplands Väsby. Huvudkontoret kommer att flytta till Arenastaden i Solna i slutet av 2017.

www.siemens.se

 

 

Vi söker chefer och ledare löpande. Våra lediga tjänster hittar du här:

Inga jobb för stunden.