Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Bokalen Fastighetspartner AB

Fastighetsjurist och Hyresförhandlare

Bokalen Fastighetspartner är en nischad fastighetsjuristbyrå som främst arbetar med de större fastighetsbolagen i södra och mellersta Sverige.

 

Vårt fokus är hyresrätter och kommersiella lokaler där vi erbjuder tjänster inom hyresförhandling, bruksvärdering samt annan juridisk kompetens inom fastighetsrättens område. Vi biträder våra kunder i hyresnämnd och allmän domstol. Bokalen Fastighetspartner agerar således som en partner och problemlösare till fastighetsbolag och privata fastighetsägare i de frågor där de behöver hjälp och stöd. På vårt kontor i centrala Helsingborg arbetar ett sammansvetsat team med två jurister och två assistenter som jobbar nära varandra. Bokalen Fastighetspartner är ett företag som ständigt växer. Vi söker därför en jurist till vårt kontor.

 

 

Arbetsuppgifter Som jurist kommer du handlägga juridiska ärenden inom hyresrätten och kommersiella lokaler. Du kommer agera ombud vid myndigheter, hyresnämnd, domstolar och företräda fastighetsägare i förlikningsdiskussioner. Du kommer även att bistå fastighetsägare med bruksvärdering samt företräda dem i förhandlingar med hyresgästföreningen.

 

Du kommer på så vis agera stöd och rådgivare åt fastighetsbolag. En viktig del av arbetet är därför att vara tillgänglig, förtroendeingivande samt ha förståelse och kunskap för hela processen kring ärenden gällande såväl hyresförhandling som juridiska frågor inom fastighetsrättens område. Att kunna hantera flera olika typer av ärenden parallellt är en förutsättning för att lyckas med arbetsuppgifterna.

 

Egenskaper Som person är du kreativ, påhittig, social, serviceinriktad och envis med glimten i ögat. Du tycker om att arbeta nära kunder och har lätt att skapa förtroendefulla relationer. Du är lösningsorienterad, flexibel, har lätt för att prioritera och är dessutom intresserad utav ämnesområdet. Att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska är en förutsättning.

 

Kvalifikationer Vi söker dig som har juristexamen. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet av ovan nämnda arbetsområden, men störst vikt kommer vi att lägga vid din personlighet.

 

Tjänsten gäller en heltidsanställning.

 

Du hittar mer information om oss på www.bokalen.se

 

Ansökan Välkommen med CV och personligt brev. Ansökan skickas till stefan.hylten-cavallius@bokalen.se 

 

Tillträde sker 1 september 2020. Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten går det bra att maila de till ovanstående mailadress.

 

 Ansök nu

 

 

Annonser

; ;