Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Bemannia

Registrator med förmåga att inge förtroende sökes till betydelsefull myndighet

2017-12-07
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: Kajsa Lidén
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Vi på Bemannia söker nu en konsult med god serviceförmåga och hög integritet för ett uppdrag som registrator hos vår samhällsviktiga kund i Stockholm. Uppdraget är på heltid och ska påbörjas i mitten av januari för att pågå till mitten av maj. Det finns även chans till ytterligare förlängning. Du kommer att arbeta ute hos kunden på deras kontor i Solna och tillhöra deras administrativa avdelning samt vara anställd av Bemannia under uppdraget. 

Dina arbetsuppgifter:

 

Dina kvalifikationer:

 

Dina personliga egenskaper:

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia »

Liknande jobb Registrator med förmåga att inge förtroende sökes till betydelsefull myndighet

; ;