Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Bahusia

Kvalitetschef till UFAB

Om UFAB

UFAB är en global systemleverantör med huvudkontor i Uddevalla. Som ett företag i Mattsongruppen har vi en stabil plattform att verka ifrån, våra moderna anläggningar ligger i Uddevalla och Shanghai. Våra kunder är några av världens största bolag inom sina branscher. UFAB:s styrka är summan av våra medarbetare – kompetenta och stolta yrkesmän och yrkeskvinnor på alla positioner i verksamheten som tillsammans driver företaget. 

Kompetensmässigt ligger vi i branschens framkant. Vår yrkeskunskap och organisation gör att vi jobbar snabbt och effektivt. Alla medarbetare är engagerade i utvecklingsarbetet. Vi är framsynta, proaktiva och kommer med förslag som förbättrar kundens produkt och våra processer. För att göra det bevakar vi omvärlden och vår bransch samt håller oss uppdaterade i teknik- och arbetsmetoder där vi ständigt letar efter lysande medarbetare som vill växa med oss.

Just nu söker vi en erfaren Kvalitetschef för vår verksamhet i Uddevalla.

Om tjänsten

Du kommer att ha en viktig roll i att utveckla och effektivisera våra processer med fokus på ständiga förbättringar och kundnöjdhet. Din huvuduppgift blir att fortsätta arbetet med att vidareutveckla vårt verksamhetssystem och våra processer. Du initierar och driver detta utvecklingsarbete i nära samarbete med våra kunder och övriga funktioner på företaget. Du ingår i företagets ledningsgrupp samt rapporterar till Vd.

Din erfarenhet

Du är en tydlig och kommunikativ ledare med gedigen erfarenhet inom tillverkande industri, gärna maskinteknik och produktion, och dokumenterad kunskap av kvalitetsledning. Du har förmågan att kombinera operativt arbete med strategiskt tänkande samt drivs av ständiga förbättringar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Din personlighet

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. 
Du har stort engagemang och är förändringsbenägen. 
Du agerar självständigt och är kommunikativ samt har lätt för att samarbeta.

Välkommen med din ansökan!

Om Bahusia

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se

 Ansök nu

; ;