Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St

Badrumsgruppen

Senaste jobben hos Badrumsgruppen

Alla jobb från Badrumsgruppen »

Välkommen till Badrumsgruppen

Om oss

Badrumsgruppen är en ledande svensk detaljhandelskedja för badrumsinredning, kakel & klinker med 3 butiker - (Stockholm-Bromma, Göteborg-Ringön och Göteborg-Sisjön) samt en webbutik där du finner delar av vårt sortiment, dessutom en entreprenörsdel som erbjuder kunderna badrumsrenoveringar med totalentreprenad. Badrumsgruppen är ett familjeföretag och drivs av en stark entreprenörsanda. Genom att erbjuda personliga badrumslösningar, mycket god service, brett kunnande och ett positivt bemötande vill Badrumsgruppen inspirera kunder att förnya sina badrum.

Vi brinner för några speciella saker; Hög service, bred kompetens, badrumsinredningar av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser och att genom vår bredd och våra utställningar inspirera våra kunder som står i begrepp att förändra hela eller delar av sitt badrum. Det har vi gjort allt sedan starten på 60-talet. Lika länge har vi varit företaget som levererat genomtänkta badrumslösningar till den pris- och kvalitetsmedvetne kunden på den svenska badrumsmarknaden. Den grundläggande idén har alltid varit densamma - att ha marknadens mest nöjda kunder.

 

Affärsidé

Badrumsgruppen ska vara det självklara valet när det gäller badrumsinredning, kakel och klinker för den pris- och kvalitetsmedvetna kunden. Vi ska möta kunden med bred kunskap, ett positivt bemötande, inspirerande utställningar och badrumsprodukter med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

 

Vision

Badrumsgruppen ska med hjälp av hög service, bred kompetens, inspirerande utställningar och ledande varumärken av hög kvalitet inspirera kunderna att förnya sina badrum. Vi tar reda på vad kunderna vill ha och tillgodoser deras behov. Varje kund ska få hjälp att skapa ett badrum de trivs i. Stilsäkra och personliga råd ger trygghet, liksom inspirerande utställningar och välsorterade butiker. Våra kunder ska känna sig välkomna, omhändertagna och inspirerade. Dessutom ska vi hjälpa kunder som vill ha hjälp hela vägen, att totalrenovera sitt badrum.

 

Visa medarbetare per butik:
Bromma  Göteborg  Sisjön

 

Om Badrumsgruppen.se

Badrumsgruppen.se drivs av Badrumsgruppen i Alvik AB (556192-0595) och erbjuder kända badrums-och
inredningsprodukter med hög kvalité för försäljning till privatpersoner, företag, inredare och arkitekter.
 

Våra medarbetare har alla en bred produktkunskap och stor branschkännedom.
Du kan självklart handla hos oss även om du inte hittar varan eller leverantören du söker bland våra artiklar.
Kontakta oss via mail så återkommer vi med en offert om pris och leveranstid.
Hos oss är alla kunder välkomna oavsett storlek på order!

 

Kontakt

Telefon: 08-564 608 30 (Vard. 10-18)
E-post: 
info@badrumsgruppen.se

 

Annonser

; ;