Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Anderssons Begravningsbyrå

Familjejurist/Boutredare

Vi på Anderssons Begravningsbyrå söker nu ytterligare en erfaren familjejurist/boutredare till vår juridikavdelning som tar ansvar för boutredningar, arvskiften, förvaltningar, deklarationer, testamenten, samboavtal, försäkringar etc. Företaget har funnits sedan 1938 och är beläget på Kristinehem i Hässleholm. Vi är medlemmar i SBF (Sveriges Begravningsbyråers Förbund) och består i dagsläget av nio medarbetare.

Vi söker dig med ett stort intresse för människor och med kunskap om det familjerättsliga området. Du brinner för att ge dina klienter ett personligt omhändertagande och god service. Du har en juristutbildning, samt några års praktisk arbetslivserfarenhet inom juridik. Tidigare erfarenhet inom området är meriterande för tjänsten.

Vi arbetar i Wolters Kluwer, gamla Norstedts Juridik. Som person är du självgående, pedagogisk, lyhörd och har hög social kompetens. Du har lätt för att möta människor i utsatta situationer och kan på ett empatiskt och omsorgsfullt sätt få dem att känna sig bekväma. Vidare har du en god förmåga att samarbeta och du delar gärna med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en trivsam och familjär arbetsplats med korta beslutsvägar och med möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Stämningen präglas av gemenskap och ett gott klimat där vi hjälper varandra.

 

Arbetslivserfarenhet

Familjerättsjurist: erfarenhet efterfrågas

 

Om anställningsvillkor

Heltid/Tillvidare

 

Arbetsgivarens webbplats

http://www.anderssonsbegravningsbyra.se

 

Kontaktinformation

Daniel Hultner

0451-100 81

daniel.hultner@anderssonsbegravningsbyra.se

 

Adress

Kristinehemsvägen 2

28123 HÄSSLEHOLM

 

Sök jobbet senast 28 februari 2018

 

Välkommen att skicka in ett personligt brev tillsammans med meritförteckning till daniel.hultner@anderssonsbegravningsbyra.se

 

 

Ansök nu

 

Veckans jobb

Annonser

; ;